RSMC

WELCOME TO RSMC PLEASE SIGN IN TO EXPLORE MORE INFORMATIONS..HAVE A NICE DAY..
by : admin
RSMC

WWW.REDSUNMOTORCLUB.COM


    Sticker RedSun : VVIP + URL

    Share

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Sticker RedSun : VVIP + URL

    Post by bod_supersperm on Wed Apr 15, 2009 1:53 pm



    RM 55.00
    Reflect sticker


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    zhariffz
    Partner RSMC
    Partner RSMC

    Male
    Number of posts : 35
    Age : 28
    Location : Kota Kinabalu
    Stars : 2588
    Reputation : 1
    Registration date : 2009-12-15

    waghh Re: Sticker RedSun : VVIP + URL

    Post by zhariffz on Tue Dec 15, 2009 12:28 pm

    cantik ba ni sticker, teda diskaun lg ka ni?hehe, klu bdk bru join RSMC, bleh beli ka sticker ni?atau mau join TT dlu bru bleh beli?hehe.....

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: Sticker RedSun : VVIP + URL

    Post by bod_supersperm on Tue Dec 15, 2009 3:20 pm

    zhariffz wrote:cantik ba ni sticker, teda diskaun lg ka ni?hehe, klu bdk bru join RSMC, bleh beli ka sticker ni?atau mau join TT dlu bru bleh beli?hehe.....
    hehe...mana saja boleh...mau join TT pun boleh...sekali sekala join pun boleh..jadi 1Keluarga bah...hehe..diskaun tu mau tanya tempat bikin tu bro..hehe..kalau ada servey tempat bikin yang baik punya harga...share la tempat tu di mana..hehe


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    zhariffz
    Partner RSMC
    Partner RSMC

    Male
    Number of posts : 35
    Age : 28
    Location : Kota Kinabalu
    Stars : 2588
    Reputation : 1
    Registration date : 2009-12-15

    waghh Re: Sticker RedSun : VVIP + URL

    Post by zhariffz on Tue Dec 15, 2009 4:14 pm

    bod_supersperm wrote:
    zhariffz wrote:cantik ba ni sticker, teda diskaun lg ka ni?hehe, klu bdk bru join RSMC, bleh beli ka sticker ni?atau mau join TT dlu bru bleh beli?hehe.....
    hehe...mana saja boleh...mau join TT pun boleh...sekali sekala join pun boleh..jadi 1Keluarga bah...hehe..diskaun tu mau tanya tempat bikin tu bro..hehe..kalau ada servey tempat bikin yang baik punya harga...share la tempat tu di mana..hehe


    yala, mmg adat berkomuniti kan.....hehe.....stakat ni, yg bgs buat sticker d Sabah Sticker & SaBah Pro Sticker ja, tmpt lain blum lg aku tau ni, nnt aku try survey kt sana & tmpat lain jgla, sbb byk jg kdai buat sticker ni, mnatau bleh dijadikan panel RSMC.....hehe....

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: Sticker RedSun : VVIP + URL

    Post by bod_supersperm on Tue Dec 15, 2009 4:32 pm

    bro zharif..kalau mau URL saja pun boleh..rm18 reflect...


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    zhariffz
    Partner RSMC
    Partner RSMC

    Male
    Number of posts : 35
    Age : 28
    Location : Kota Kinabalu
    Stars : 2588
    Reputation : 1
    Registration date : 2009-12-15

    waghh Re: Sticker RedSun : VVIP + URL

    Post by zhariffz on Tue Dec 15, 2009 4:33 pm

    ba, nnt klu ada apapa yg aku mau order,aku direct kontek ko king........

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4498
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: Sticker RedSun : VVIP + URL

    Post by KaRaBaU GiLA on Tue Dec 15, 2009 7:31 pm

    brapa besar klu url ja..

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: Sticker RedSun : VVIP + URL

    Post by bod_supersperm on Wed Dec 16, 2009 11:50 am

    18inch x 3 inch...


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    Sponsored content

    waghh Re: Sticker RedSun : VVIP + URL

    Post by Sponsored content Today at 11:44 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 11:44 am