RSMC

WELCOME TO RSMC PLEASE SIGN IN TO EXPLORE MORE INFORMATIONS..HAVE A NICE DAY..
by : admin
RSMC

WWW.REDSUNMOTORCLUB.COM


    sambung cerita aku

    Share

    redsun
    WebMaster
    WebMaster

    Male
    Number of posts : 128
    Age : 31
    Location : Luyang
    Stars : 3157
    Reputation : 0
    Registration date : 2008-09-03

    waghh sambung cerita aku

    Post by redsun on Thu Jul 09, 2009 5:39 pm

    Pada suatu hari, aku berjalan seorang diri dengan kereta aku..tengah aku bersiar2 tu..aku nampak orang tua di tengah jalan sedang mencari sesuatu yang jatuh..aku pun memberhentikan kereta dan menegur nenek itu, "pa nek buat",
    takda pa cu...dengan tak semana2, datang la dua org lelaki yang bermotorsikal lalu meragut beg tangan nenek itu..lalu speed laju..
    apa lagi, dengan rasa tanggung jawab, aku pun memecut mengejar motor pencopet itu..lalu.....................

    Haitor_&_d'kugiran
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 756
    Age : 31
    Location : Kay-kay..mengkabut
    Stars : 3555
    Reputation : 4
    Registration date : 2009-04-25

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by Haitor_&_d'kugiran on Fri Jul 10, 2009 12:29 pm

    mnyedari mereka dikejar, motot itu memecut dengan lebih laju sambil mencicah lutut di setiap korner ala2 rossi..minyak ku tekan hingga tembus lantai walaupun di selekoh2 maut..handbrake dan clutch kick tidak dapat membantu pengendalian kancew l2s ku ini lalu aku pun melupakan idea tidak bernas itu sambil mengucap aku menekan brek dan membuat u turn d trapik lite inanam mengekori mat rempit ex5 yg mentertawai bunyi blow off stendet ku..

    dari kejauhan aku mendengar bunyi enjin 4 silinder 16 valve DOHC yang dalam lagi ganas semakin menghampir dari belakang..kawasaki z750 cc naked berwarna hitam dengan sistem suntikan bahan api dgn mudahnya memotong kereta ku sambil penunggangnya merenung tajam kepadaku seraya berkata "tukarla blow off tu pakai ssqv.."
    aku dgn segera mengenali penunggang itu tanpa ku sedari aku berbisik.."hah..nenek tadi!??"...


    *************************************
    [i:ceff]4 wheels move ur body
    2 wheels move ur soul
    Goin' sideways is a whole different stories..[/i:ceff]
    [img:ceff]http://img15.imageshack.us/img15/5472/chromev.jpg[/img:ceff]
    windows live messenger : garisan_langit@live.com
    emel/yahoo messenger : angelus_viii@yahoo.com
    site : http://d3s-ditrace.ning.com/profile/Boy_GL

    rd7717
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 663
    Age : 31
    Location : Likas-kk-Membakut
    Stars : 3519
    Reputation : 1
    Registration date : 2009-02-17

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by rd7717 on Fri Jul 10, 2009 4:52 pm

    ...lalu nenek itu menjawab sambil mewilly kn motor itu ala2 MI2.."baru ko tahu cu,kemarahan itu boleh membuatkn seorg menjadi ganas dan brutal"..aku terkedu seketika sambil melihat sahaja nenek itu sambung mengejar pencopet terbabit sambil mengambil selekoh seperti drift biskal dalam youtube....
    ...berbekalkan turbo nissan yg dimasukkan kedalam injin 4age blok supercharge,blow off burung tekukur, dan wastegate yg dibina semula menggunakan sulatape kertaas seperti ssqv chiko yg mengancam malam yg singkat dan menghembus lemas ketika sampai d sadong yg rupanya2 telepas akibat di horn oleh bighorn towing saul yg jeles teda blow off...nenek itu ketawa berdekah2 lalu....


    *************************************

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by bod_supersperm on Fri Jul 10, 2009 5:24 pm

    sampai lah mereka semua ke suatau tempat yang sebelum ini belum pernah didiami..nenek tadi dah menghilang jauh nun di sana.
    aku berasa lapar pulak, maka aku tidak jadi mengejar mereka, malas la aku mau fikr, biar nenek tu kejar sendiri..
    aku pun singgah di kedai pidza..dalam kedai tu ramai ciks..wah!!aku menegur salah seorang ciks yang maha mantaps tu "hai...."kataku menggoda..ciks tu menjawab.......................


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    rd7717
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 663
    Age : 31
    Location : Likas-kk-Membakut
    Stars : 3519
    Reputation : 1
    Registration date : 2009-02-17

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by rd7717 on Fri Jul 10, 2009 5:52 pm

    "hai bang,sorang je ke?"...aduh rupanya cantik tapi suaranye garau dan ber'adams apple'...SHE MAN rupanya..aku lantas memalingkan muka ke arah lain dan pura2 dont know..aku ke kaunter memesan sesuatu lalu aku memanggil salah seorang pekerja itu,tetapi alangkah terkezutnya aku bahawa nenek yg tadi tu rupanya pekerja pizza...
    lalu dia berkata"terima kasih nak kerana prihatin ttg nenek tadi,tapi bolehka anak ajar nenek teknik apungan?"aku terkedu sehinggakn tidak sedar bahawa SHEMAN td telah 10 minit meraba2 punggung ku ini..."omg*** what are u u u doing?"aku menelatah berbahasa omputeh...blum sempat SHEMAN itu menjawab aku lantas meluru keluar dari kedai itu dan melompat ke dlm keta sambil memburn out tayar ku yg menggunakan rim 13 tapi berengine CC lebih besar dan lengkap TPS jo...
    ....aku memecut laju setelah 5 minit aku mengasapkn kedai pizza itu dan sampai ke satu simpang aku mengapungkan keta aku dengan buangan sebanyak 35'darjah angle dalam gear 2,aku menyedari waja polis tsuiso dengan aku bagaikan kumakubo dan tanaka.kemudian sebelum sampai ke satu selekoh,kami bermanji2 dahulu kemudian sesuatu telah berlaku....


    *************************************

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by bod_supersperm on Mon Jul 13, 2009 9:46 am

    rupanya sheman dan nenek tadi mengejar kami yang sedang bermanji tadi menggunakan R34 Skyline..wah!!nenek tu drive, sheman tu co-driver..mantap juga..kalau point drift ni memang dorang menang ni..sampai satu selekoh tu...


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    rd7717
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 663
    Age : 31
    Location : Likas-kk-Membakut
    Stars : 3519
    Reputation : 1
    Registration date : 2009-02-17

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by rd7717 on Mon Jul 13, 2009 11:43 am

    ooohh..rupanya SHEMAN tersebut adalah pemandu Rally yg terpinggir..nenek tersebut pula adalah seorg co driver profesional suatu ketika dahulu..namun,jalan adalah tar dan bukan ias ataupun tanah berlumpur kegemaran karabau gila..
    ..agar sukar bagi skyline tersebut utk mengambil selekoh berkenaan,disebabkan sisitem kumputar yg canggih memungkinkan under yg melampau...
    ...tiba2 kelihatan GL biru yg meluru pantas mengambil selekoh dari luar dan menghampiri penghadang jalan yg mana bumper hitamnya yg baru selesai dipasang kemarin..berbekalkan chamber -5.6 dan RCA yg ditempah khas dari inanam,kereta tersebut sempat mengejar kami pada selekoh lapan yg merbahaya..tiba2 kedengaran dentuman berlaku dari arah belakang kami..OMG***skyline itu.....


    *************************************

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4498
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Mon Jul 13, 2009 12:19 pm

    ...telah bertukar menjadi transfomer... kini x lagi teknik2 apungan yang boleh di guna kan... sebab skyline nenek ngan sheman 2 mampu berlari, melompat dan terbang malahan transfomer 2 pakai kasut gigi Samson lg utk cengkaman yang lebih mantap x kira,tar,ais,atau lumpur.. Haa Cuuu mana lg ko mau lari nie? kata nenek, smbil sheman menelan 5 biji viagra... kedua muka driver general lee menjadi pucat.. ardie pula terkenang game time di kolej dlu B*tt F*ck*er... sedang transfomer skyline sibuk mengejar kedua2 gl td... tnpa di sedari ada sebuah lg gl putih bonet hitam yang sudah lma melihat karenah kedua2 gl yang sudah x ketentuan itu... dgan berbekalkan engine 4age, kapling tengah bernat kan emas 24karrat dia membuat burn out di depan shell likas dgan membantu 2 bijik gl yang dlam kesusahan itu.....

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by bod_supersperm on Mon Jul 13, 2009 4:03 pm

    lantas terselamatlah dua kereta toyota membernya dari cengkaman Transformers tu..mereka bertiga pun caw selaju yang boleh..namun, disangka panas sampai ke petang..rupanya hujan ditengahhari....satu lagi kejutan diberi..timbul la Myvi Putih menyucuk jiwang diblakang sambut membunyikan engine standart ekzos penyapu nya..sapa lagi ni?..adakah dia member atau musuh.??oh??rupanya.......


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4498
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Mon Jul 13, 2009 4:51 pm

    ...bapa ardie pula trun ke kikih menjenguk keadaan anaknya setelah mendengar yang anaknya terancam dgan skyline transfomer itu... kata bapa ardie " ko x pandai puas2 lagi ka main karita nie " ko lg Awang ini tah cuntuh ko utk urng kg... dengan muka yang penuh penyesalan (gl biru yang x kna mara pun menyesal jg.. entah kenapa) mereka semua pun berhenti main keta... mereka telah menjual gl dan dx mereka kepada newbies... dan start dri itu...

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by bod_supersperm on Mon Jul 13, 2009 5:27 pm

    mereka merancang beli kereta yang lebih power dari dahulu..org GL biru mau beli Nissan Skyline R34,rdboy mau beli Nissan Silvia,dan yang sorang tu Nissan Vannette..huhaha..lantas mereka mencabar KarabAu GiLa untuk test angin...


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4498
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Mon Jul 13, 2009 8:00 pm

    bod_supersperm wrote:mereka merancang beli kereta yang lebih power dari dahulu..org GL biru mau beli Nissan Skyline R34,rdboy mau beli Nissan Silvia,dan yang sorang tu Nissan Vannette..huhaha..lantas mereka mencabar KarabAu GiLa untuk test angin...


    Seperti orng2 skrang berkata... kta hanya mampu merancang pegawai bank yang menentukan dan klu niat x bagus mmg x jd punyerr... kesemua loan utk kereta tersebut x approve kecuali nissan Vannette (Full Loan)... maka mereka pun beredar dgn hati yang kecewa... tiba-tiba dtng nenek dgan Sheman dgn skyline mereka sambil tersenyum sinis... dan di belakang mereka ada saul dgn Bighorn full Acc termasuk blowoff ssqv ging!!!..( paham2 ja la knapa blh dpt full acc ).. lalu nenek itu ber kata cu mun kta maok keta mantap2 sperti kwn kmu punya... kmu mesti beri apa yang nenek minta ngan SHEman minta... orng gl biru ngan ardy bertoleh sesama sendiri...

    rd7717
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 663
    Age : 31
    Location : Likas-kk-Membakut
    Stars : 3519
    Reputation : 1
    Registration date : 2009-02-17

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by rd7717 on Tue Jul 14, 2009 9:42 am

    ...kami bingung sesama sendiri.'apa maksud nenek?"aku lantas menyoal dengan perasaan yg bercampur baur dan ketertanyaan yg melampau...pelbagai2 jawapan bermain di fikiran ku...adakah mungkin...


    *************************************

    Haitor_&_d'kugiran
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 756
    Age : 31
    Location : Kay-kay..mengkabut
    Stars : 3555
    Reputation : 4
    Registration date : 2009-04-25

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by Haitor_&_d'kugiran on Tue Jul 14, 2009 11:51 am

    .."nenek dan SHEman jugak mesti membantu kami" kata rdboy sambil menunjukan surat perjanjian saling membantu..setelah surat dimeterai darah lalu mereka semua menuju ke wokshop rahsia di atas bukit..encik rdboy memberi ucapan alu2an sambil menerangkan keadaan semasa.."kita ini suda buat silap..jual suma kreta murah2 skg tinggal vannete jak sma duit xsberapa..bighorn saul xbole projek sbb sentiasa standby on tow..nanti apa kata orang terhadap team mentari merah..berbekalkan tenaga tambahan dari nenek tua dan sheman, kita misti kembalikan kegemilangan mentari merah kac jadi ini projek..12,000hp quad turbo w16 vannete..


    *************************************
    [i:ceff]4 wheels move ur body
    2 wheels move ur soul
    Goin' sideways is a whole different stories..[/i:ceff]
    [img:ceff]http://img15.imageshack.us/img15/5472/chromev.jpg[/img:ceff]
    windows live messenger : garisan_langit@live.com
    emel/yahoo messenger : angelus_viii@yahoo.com
    site : http://d3s-ditrace.ning.com/profile/Boy_GL

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4498
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Tue Jul 14, 2009 11:56 am

    sedang mereka sibuk berfikir nenek bertitah.."cu... sudah2 lah main driff... nah ini peta ke daerah keningau jumpa sama ini taiko lg ganas, hebat dan hansome tp cabaran dia ada susah sikit mau cari abis kuat ngular bh dia nie...
    baru lah mereka rasa senang hati sbb dlm fikiran mereka" tatap ilang ver*in kta nie klu she man yang urus... Dgn lantas ardie menjawab... 'Baik nek....

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4498
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Tue Jul 14, 2009 1:36 pm

    Setelah bergegas turn ke keningau... dlam perjalanan dgn Bumiputra express melalui jln Kimanis keningau... Tiba2 MYVI PUTIH ngan GL PUTIH bonet hitam sedang racing smbil berdriff... Rupa2ya Bod ngan oky yang sedang beraksi... Kehebatan kedua2 taiko ini mmg x di nafi kan lg terbukti dgan kehadiran sms ke hp haito ngan ardie..."Tu la kmurang jual karita kmurang"... Dlam hati ardie berkata... Ceh apa sja bh berudu sma tai cicak pun mau tembirang... sesampai mereka di keningau... mereka terkezut melihat sebuah van FOR SALE OR SWAP WITH YOUR NISSAN VANNETE... Mereka pun Membelek2 van tersebut spec driff yang lengkap!!!! Engine 2jz single turbo,TPS, Full Lsd axel cma tyr ja butak... mereka pun...


    Haitor_&_d'kugiran
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 756
    Age : 31
    Location : Kay-kay..mengkabut
    Stars : 3555
    Reputation : 4
    Registration date : 2009-04-25

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by Haitor_&_d'kugiran on Tue Jul 14, 2009 3:26 pm

    ..mencuri van tersebut di kala bulan mengambang kerana duit yg semakin kehabisan..tanpa berlengah van malang itu pun ditransformkan kepada senjata paling ampuh kugiran mentari merah..

    gambar yg ditangkap-curi semasa kerja2 transformasi


    inda kuat ni supecas bilang rdboy si gila kuasa (mulai skg akan dipanggil encik GK)..pakai centrifugal supacas ni ada kuat sikit..



    apa lagi supacas2 ni bilang si karabau gila kuasa (mulai skg akan dipanggil KGK)..pakai enjin jet trus na saya bagi 4..

    gambar l8est vannete malang itu beserta model yg turut2an



    gl biru dan gl bbr berpandangan sesama sendiri..van ka lagi ini..apakah nasib van sterusnya?


    *************************************
    [i:ceff]4 wheels move ur body
    2 wheels move ur soul
    Goin' sideways is a whole different stories..[/i:ceff]
    [img:ceff]http://img15.imageshack.us/img15/5472/chromev.jpg[/img:ceff]
    windows live messenger : garisan_langit@live.com
    emel/yahoo messenger : angelus_viii@yahoo.com
    site : http://d3s-ditrace.ning.com/profile/Boy_GL

    rd7717
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 663
    Age : 31
    Location : Likas-kk-Membakut
    Stars : 3519
    Reputation : 1
    Registration date : 2009-02-17

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by rd7717 on Tue Jul 14, 2009 4:17 pm

    dan nasib seterusnya bakal menjadikan van terbabit sebegini dimata dunia
    atau pun adakah sebegini??


    *************************************

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by bod_supersperm on Tue Jul 14, 2009 6:49 pm

    namun nenek itu memberi tanda isyarat jari tengah...sambil berkata..kamu tunggu pukulan aku...lu pikir la sendiri!!..lantas, sheman itu menyambung.................


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4498
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Tue Jul 14, 2009 7:51 pm

    Aiman Tak Kisah...

    okydaalung
    Dragster RSMC
    Dragster RSMC

    Male
    Number of posts : 999
    Stars : 3497
    Reputation : -1
    Registration date : 2008-11-13

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by okydaalung on Tue Jul 14, 2009 10:39 pm

    KaRaBaU GiLA wrote:Aiman Tak Kisah...

    mcmna mo smbung ni...

    rd7717
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 663
    Age : 31
    Location : Likas-kk-Membakut
    Stars : 3519
    Reputation : 1
    Registration date : 2009-02-17

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by rd7717 on Wed Jul 15, 2009 10:07 am

    aiman sememangnya tak isah dengan keadaan sekeliling beliau disebabkan beliau baru berumur 8 tahun la..apatah lagi berkenaan dengan van vanette yg telah diubahsuai dengan teruk dan power itu...


    *************************************

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by bod_supersperm on Wed Jul 15, 2009 5:12 pm

    setelah berkata begitu, sheman melarikan diri ke tenom..dan mencari sedarea mara nya di sana.
    "mana kah sedara aku ni??eric ka,meric ka..deric ka...."


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4498
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Thu Jul 16, 2009 1:22 pm

    Setelah pus bertanya dgn semua orng.. x ada 1 pun orng kenal dgn mamat 2...
    dia pun kecewa lalu bertolak lg ke sandakan untuk mencari ex nya... kali ni sheman mmg tau benar orng ini..( besa la ex ) MUHD SHARUL @ OKY @ UKI @ OKYDAALUNG... biar pun lama sudah x berhubung melalui telefon tp kerap chat di http://redsunmotorclub.forumotion.net/... sesampainya di sana oky telah menyambut kedatangannya dan memberi tahu segala progress project Nissan Vennete itu.. Lalu uki ber kata "phuuiii....... VENNETE APA BARANG"... Lalu Oky Naik bank rakyat utuk buat personal loan utk membantu ARDIE dan Haito membuat 1 unit ultimate driff car... So ardie, haito pg bg acc no kmurang sma si oky... Bod, saul x payah...

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by bod_supersperm on Thu Jul 16, 2009 3:21 pm

    sehinggalah pada suatu hari..eric datang menjenguk mereka menyelesaikan masalah kereta itu..banyakpart lagi yang tidak cukup..gear box, mounting..MAP sensor..jack engine, berunti kayu..mereka semua buntu..semua anggota hadir..Oky,Eric,Bod,saul,haito,rdboy,sheman,mrs.nenek, dan lain2..seminggu kemudian...........


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    rd7717
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 663
    Age : 31
    Location : Likas-kk-Membakut
    Stars : 3519
    Reputation : 1
    Registration date : 2009-02-17

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by rd7717 on Thu Jul 16, 2009 5:26 pm

    barang part masi lagi blum ada disebabkan zuraidy munyit sekali lagi menghilangkn diri bersama gerabok yg inda tahu dmana dia hantar utk engineering..


    *************************************

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4498
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Thu Jul 16, 2009 10:57 pm

    Eric hanya geleng kepala... dan langsung pergi... x tau apa mau ckp sudah.. dan tidak pernah jumpa sudah.. hanya tau dalam news paper juara borneo safari 2009..

    okydaalung
    Dragster RSMC
    Dragster RSMC

    Male
    Number of posts : 999
    Stars : 3497
    Reputation : -1
    Registration date : 2008-11-13

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by okydaalung on Thu Jul 16, 2009 11:47 pm

    c oky pn terbaca news itu lalu..kembang hidungnya melihat gambar rakan sepengularannya menjadi juara borneo safari..dibelek mukasurat sebelah terpampang tajuk mekanik tipu customer....

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by bod_supersperm on Fri Jul 17, 2009 9:11 am

    sedangkan tajuk akhbar kemarin terpampang muka Boss!! yang merudum memikirkan nasib di Hospital Tawau..namun, itulah menjadi kebanggaan budak DK,lantas dengan penuh keterujaan, Oky........


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    rd7717
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 663
    Age : 31
    Location : Likas-kk-Membakut
    Stars : 3519
    Reputation : 1
    Registration date : 2009-02-17

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by rd7717 on Fri Jul 17, 2009 9:57 am

    mengsms bossku untuk mengkhabarkan titah baik berkenaan utk santapan kerunduman d hospital berkenaan...sesampai sms berkenaan ke tangan bossku dgn pantas beliau mencapai surat khabar lama berkenaan sambil minum nescafe dan biskut tart nenas..sambil menghembus rokok LA ke dada akhbar seraya beliau tersenyum sendiri dan bangga kerana menjadi seorg drissahh...kemudian,barulah beliau membalas sms oky tadi utk menyatakan kegembiraan beliau...


    *************************************

    Sponsored content

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by Sponsored content Today at 11:48 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 11:48 am