RSMC

WELCOME TO RSMC PLEASE SIGN IN TO EXPLORE MORE INFORMATIONS..HAVE A NICE DAY..
by : admin
RSMC

WWW.REDSUNMOTORCLUB.COM


    sambung cerita aku

    Share

    Boss!!!
    admin
    admin

    Male
    Number of posts : 163
    Age : 34
    Location : Tawau
    Stars : 2992
    Reputation : 3
    Registration date : 2009-03-12

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by Boss!!! on Fri Aug 07, 2009 4:31 am

    lembaga itu pun berkata,"eric joseph,ke tepi ko. biar aku yg drive. apa barang drive mcm ni".... rupa2nya eric memegang steering begegar. patut la mau tkr driver coz risau jgk tu lembaga klu eric drive mcm tu. eric x berkata spatah pun tp x berganjak dr seat nya. lalu eric mghembus kan nafas nya spt org yg tgh mrh dan berkata," ko fkr ini keta bapa mu ka mau drive ikut suka ati laki tiri mak bapa ko jak?"... lembaga tu trs kluar dr keta eric tanpa menoleh lg. eric pun hembus nafas lega coz berjaya mggertak lembaga tu. slps 15 mnt memandu,tiba2.....

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5279
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by bod_supersperm on Fri Aug 07, 2009 10:49 am

    lembaga tu kembali datang mengacau, tapi kali ini dia menjelmakan dirinya menjadi sheman (pondan) yang amat cantik sekali.. eric cuba menggertak lagi " ko lagi!!mcm aku indak tau ko,kenapako datang lagi ni?dah la jelma jadi sheman, napa tak ko jelma jadi awekz yang cantik jak?!!",bentak eric..
    lembaga menyerupai sheman tu keluar lagi dari kereta buat kali kedua,malu...eric ketawa puas hati.."mana member2 aku ni?", katanya..tidak berapa lama kemudian...terdengar bunyi deruman engine yang dahsyat. Siapa dan apakah itu??..


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4496
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Fri Aug 07, 2009 5:16 pm

    rupa-rupanya tractor buat jalan... ceh buat saspen ja... setelah puas mencari mereka rupanya mereka melepak di LA PuB.(yg terkenal dgan pons2nya).. setelah ketahui rupanya mereka di belanja oleh Sheman dan nenek sunti... apakah ini satu muslihat atau sebaliknya... JENG...JENG...JENG>>>

    Boss!!!
    admin
    admin

    Male
    Number of posts : 163
    Age : 34
    Location : Tawau
    Stars : 2992
    Reputation : 3
    Registration date : 2009-03-12

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by Boss!!! on Sun Aug 09, 2009 3:00 pm

    mereka pun bersuka ria hingga tak terasa jam sdh menunjuk kan pukul 4.37am... stlh itu mereka pun berinut. ada yg kelaparan,mengantuk dan yg msh menari poco2. ewahhh... melenggang patah2... nganapi goyang pica2... nganape body,poco2...... tiba2 hjn trn dgn lebat nya. mrk smua berlari menuju ke kereta masing2. "mau p mana lg ni?" kata hati saul dlm celica nya. tgh berfikir,tiba2 lalu seorang wanita cntk n cexy dpn keta saul. dia melihat saul sambil tersenyum... c kwn apa lg... senyum blk la. semakin jauh wanita itu,semakin gelisah hati saul. tiba2 saul kluar dr celica nya dan mengejar wanita itu hingga ke pdg bndaran smbl memanggil... "cewek mau p mana?"... wanita itu menoleh dan senyum. tetapi saul perasan mata wanita itu bersinar2 spt bintang d langit wpun hjn lbt... sauuulllll.... sauuuulllllll. di kejar nya wanita itu sampai ke bukit menuju bkt bendera. saul berhenti dan tercungap2... wanita itu x klhtan lg dan keadaan mnjadi gelap. hjn plak bertukar menjadi renyai2... tiba2 saul mlht cahaya terang dr dlm semak2 x jauh dr saul. "apa tu?" kata saul... cahaya itu semakin gelap dan hlg... tiba2 bahu saul di tepuk dr blkg.........

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4496
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Sun Aug 09, 2009 4:02 pm

    saul terkejut beruk... tp lega setelah mengetahui yang menepuk bahunya ialah cewek yang di kejar2nya td... tanpa membuang masa saul menelan 2 cap VIMAXnya.. lalu bermula lah arena rundingan baik... dri jauh kelihatan najib dan bod memberi sign


    Haitor_&_d'kugiran
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 756
    Age : 31
    Location : Kay-kay..mengkabut
    Stars : 3553
    Reputation : 4
    Registration date : 2009-04-25

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by Haitor_&_d'kugiran on Mon Aug 10, 2009 10:52 am

    apakah maksud sain2 rahsia itu..adakah 2 cap atau 2 jantina atau 2nd atau ucap selamat kepada keamanan dunia...hmmm


    *************************************
    [i:ceff]4 wheels move ur body
    2 wheels move ur soul
    Goin' sideways is a whole different stories..[/i:ceff]
    [img:ceff]http://img15.imageshack.us/img15/5472/chromev.jpg[/img:ceff]
    windows live messenger : garisan_langit@live.com
    emel/yahoo messenger : angelus_viii@yahoo.com
    site : http://d3s-ditrace.ning.com/profile/Boy_GL

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4496
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Mon Aug 10, 2009 12:08 pm

    bertambah lah saul bingung dgan sign2 yang di berikan oleh mereka... tiba2 cewek td berubah menjadi....

    rd7717
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 663
    Age : 31
    Location : Likas-kk-Membakut
    Stars : 3517
    Reputation : 1
    Registration date : 2009-02-17

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by rd7717 on Mon Aug 10, 2009 12:28 pm

    gadis litar yg menyeri indah litar-litar perlumbaan pada malam itu..ohh indah rasanya saul manakala najib dan bod makin kegeraman melihat penjelmaan tersebut...rupa-rupanya itu hanyalah fantasi Vmax saul semata-mata...


    *************************************

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5279
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by bod_supersperm on Tue Aug 11, 2009 9:46 am

    yang dicuba oleh rd..
    nasib baik la tiada ilusi yang terjadi dalam diri najib and bod..
    lantas...mereka semua pun beredar p open air di sadong..


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    sensor_xxx
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 686
    Age : 32
    Location : kota kinabalu,sabah
    Stars : 3382
    Reputation : 4
    Registration date : 2009-01-01

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by sensor_xxx on Tue Aug 11, 2009 8:28 pm

    pekena kn teh tarik kurang mnis yg sejuk2 lg...

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4496
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Tue Aug 11, 2009 11:28 pm

    ( Jangan sambung klu pindik2 bah p makan dlu vimaax ko supaya panjang ) seperti biasa mereka pun mengoder makanan dan minunan masing-masing... setelah siap makan seperti biasa la duit pass2 bawah meja bg sma najib bru lah naji dgn banggany panggil kira ( mcm dia la yang belanja knu ) "Semuanya RM85 buss!!' kata empunya warung....

    Haitor_&_d'kugiran
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 756
    Age : 31
    Location : Kay-kay..mengkabut
    Stars : 3553
    Reputation : 4
    Registration date : 2009-04-25

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by Haitor_&_d'kugiran on Wed Aug 12, 2009 4:12 am

    buduh mkn taik..punya mahal? (vimax abis xdpt pjg2)


    *************************************
    [i:ceff]4 wheels move ur body
    2 wheels move ur soul
    Goin' sideways is a whole different stories..[/i:ceff]
    [img:ceff]http://img15.imageshack.us/img15/5472/chromev.jpg[/img:ceff]
    windows live messenger : garisan_langit@live.com
    emel/yahoo messenger : angelus_viii@yahoo.com
    site : http://d3s-ditrace.ning.com/profile/Boy_GL

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5279
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by bod_supersperm on Wed Aug 12, 2009 10:46 am

    (vimax taiwan ba tu )"kenapa mahal sangat maplee??",tanya najib marah..terus saul sendiri merunding mamak tu dengan bahasa ibunda mereka..eric,najib,rd,haito,bod dan lain2 yang tidak dapat disebut hairan..apa benda mereka runding ni??tiba2 maplee tadi ckp "ok bro..free!!aku blanja",bangga..rupanya saul bagi dia 2 biji Vimax on da spot..wah!!bisnes!!..mereka pun beredar..selepas menghisupkan engine masing2,tiba2...........


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4496
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Wed Aug 12, 2009 10:55 am

    kereta mereka d halang@block oleh 1 team yang x di ketahui asl usulnya... maka semua tem redsun pun kluar dri keta... sebuah savvy hitam di hadapan yang merupakan bos mereka.... saul kelihatan pucat.... maka keluar lah bos mereka... bos tersebut bertanyakan saul" bila kita mau gila-gila lg nie saul" trbukti la sudah.....

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5279
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by bod_supersperm on Wed Aug 12, 2009 12:34 pm

    savvy "night Rider" jelmaan Naza si budak mata empat datng menagih janji saul. Saul pura2 indak kenal tu barang..padahal,suatu ketika dahulu,mereka berdua adalah sahabat sejati yang jati lagi padu..saul bertanya kepuraan, "siapa ko??, Naza menjawab,"kawan karib mu,ko ingat kah??",kegirangan..."aku lupa!!ko sapa?setahu aku aku punya member kamceng sampai sehidup semati si Eddie Sosanto dan Reynold Philip jak...ko sapa??", tanya saul.."Astaga Naga!!aku!!naza Fadhirul!!ko ingat ni??", sambil membuka seluar memperlihatkan tatu Helang di bahagian pantat nya.."ni!!kita sama2 bikin ni dulu di tenom,ko ingat kah??", bentaknya..saul sayu..sedih..baru dia pura2 ingat...mereka pun berpelukan ala gay yang ketandusan (tapi mereka bukan gay)sambil menangis bersama, mereka pun pergi dari situ menggunakan savvy sahaja..Bighorn parking..kemanakah mereka pergi??haito, eric, bod berpandangan antara satu sama lain....


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4496
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Wed Aug 12, 2009 9:31 pm

    memandangkan kawan punya pasal mereka membiarkan saja mereka pergi... tanpa disedari najib, oky jg menghilang... bertambah la mereka binggung.. ada kah adegan konvoi ramai2 d kuching dan masing2 berhilangan berulang kembali...

    Boss!!!
    admin
    admin

    Male
    Number of posts : 163
    Age : 34
    Location : Tawau
    Stars : 2992
    Reputation : 3
    Registration date : 2009-03-12

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by Boss!!! on Thu Aug 13, 2009 12:43 am

    rupa2 nya najib n oky p ke sst tmpt yg jrg org lpk. diorg msg2 mmbuka bonet enjin. di iringi plak sound dr myvi oky. mrk dduk smbl menyigup. tiba2 sbuah kancil turbo lalu d hdpan mrk smbl menekan horn. diorg angkat tgn jak,tp inda d kanal coz tuinted glp mcm d cat jak cermin nya. 5 mnt kmudian dtg bod,rd,eric,saul n kwn2 len. ble2 diorg tau tmpt lpk c najib n oky... kedgrn suara sumbang dr sebrg jln,"test la klu brani"... dgn pantas saul yg pns baran mcm mau pukul bdk mencuri d rcbm dulu mmbls." ko plh la yg mana ko mau"... org tu trs pecut n u turn menuju ke tmpt kami stay. stlh dia trn dr kreta nya, kami wat x tau jak tggu dia besuara... "hello red sun" kata nya... c najib trs memandang tajam ke muka org tu mcm mau tetak nya jak org tu...

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4496
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Thu Aug 13, 2009 2:53 am

    rupanya dlam diam Jerreau telah membeli sebuah kancil l5 hello kitty... dengan bangganya beliau membuka bonet nya sambil memelayang engine YRV turbo nya, single seat (badan jerrau besar manalah muat seat2 yang lain buang la), costume made rollbar, m4 microtech, gerabok lsd.... terpegun dan terkejut beruk najib dan oky... " jd mau ka kta test" main minyak sja bh... memandang kan Najib merupakan Chairman Red Sun, Oky Chairman sdkn Troop mereka menerima cabaran jerrau... mereka akan bertarung 400m@DRAG 3 lap... maka bermula lah....

    rd7717
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 663
    Age : 31
    Location : Likas-kk-Membakut
    Stars : 3517
    Reputation : 1
    Registration date : 2009-02-17

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by rd7717 on Thu Aug 13, 2009 9:44 am

    ..cabaran 'The Biggest Loser' untuk menangani berat badan yang melampau...lalu...( aku blum dapat Vmax bah).


    *************************************

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4496
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Thu Aug 13, 2009 12:06 pm

    rd7717 wrote:..cabaran 'The Biggest Loser' untuk menangani berat badan yang melampau...lalu...( aku blum dapat Vmax bah).

    (SILAKAK... ko betrip ja bah cloxacillin sama ja 2...) mmg itu la gelaran kepada sesiapa yang kalah.. "THE BIGGEST LOSER" najib sebelah kiri, jerrau tengah2, oky d kanan.. deruman enjin yang ganas2 belaka tp belum tentu siapakah pemenang.. Sheman d tngah2 jalan raya sambil bod memegang pinggang sheman utk countdown ( over dose vimax x pilih sudah ) maka berlepas la mereka bertiga... Najib yang mmg pakar pancing2 klac mengunakan kemahirannya, oky yang brani mati, jerrau yang cool... x ada siapa yang kuat semua keta sebaris... tiba2 dgn sekelip mata KEMBARA SILVER bercermin gelap ITU LG YANG MENGASAPKAN MEREKA BERTIGA......

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5279
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by bod_supersperm on Thu Aug 13, 2009 1:10 pm

    CILABAT!! dia datang lagi!!sapa ni??kembara tintured gelap menjelma kembali..misteri btul!!diblakang kembara tu menyucuk sebuah GL lagi..bukan GL biru Haito atau GL putih Susu Bod..tetapi GL jerome!!di mana co-driver nya adalah Jawi yang malang..kenapa jerome memerlukan co-driver??"ujang!!saya rabun ba jang",teriak jerome tiba2..eh??mcm dia dengar dan tau apa kami fikir..test angin pun bermula..acara burn tar dimulakan dahulu..sheman tadi malu untuk dijadkan count girl utk event sebgni..sheman tu menyuruh Jessica Simpson utk menggantikannya..wah!! "saul!!! vimax bro!!"..acar bermula..najib...selaku chairman amat bangga kerana anak buahnya mengikut jejak langkahnya..kemudian...


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    Boss!!!
    admin
    admin

    Male
    Number of posts : 163
    Age : 34
    Location : Tawau
    Stars : 2992
    Reputation : 3
    Registration date : 2009-03-12

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by Boss!!! on Mon Aug 17, 2009 12:10 am

    kiraan ke-3 jak, kembara,gl,jarau n oky blps bagai kan lps kudung. aikkkk... c najib tetinggal????? c najib senyum jak. plg hdpn klhtn myvi oky. sbnr nya oky hanya umpan utk mmberi ruang kpd kancil brilliant red yg d saluti pearl gold memotong smua keta2 itu dgn mudah. hahahaha.... gear 5 tlh d msk kan oleh joky kancil qaa 4952 dan meluru dgn pantas d blkg oky. x sampai ba brp mnt, kancil mrh tlh jd leader dlm plmbaan itu dgn api biru d ekzos krum nya. mcm tiada bah d ptong nya smua. kptsn nya 1st kancil merah,2nd myvi oky,3rd kancil l5 jarau,4th kembara n last gl. sia2 jak diorg bawa test. rupa2 nya diam2 kancil,ada senjata sulit nya. jarau trn dr keta dgn muka x puas ati n menuju ke arah najib...

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4496
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Mon Aug 17, 2009 12:49 pm

    jerreau lantas menolak najib ketepi dan membuka bonet.. rupanya...



    Puk*tai ko jib apa barang semua nie... lantas jerrau bg duit untuk open table dan beredar dri situ... semua anggota pun senyum2 pada najib pasal ada harapan... "bh sadong lah jib" kata bod kepada najib.. "SADONG APA BARANG" kata najib..............

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5279
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by bod_supersperm on Mon Aug 17, 2009 3:35 pm

    tanjung aru beach la...apamcm??


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    sensor_xxx
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 686
    Age : 32
    Location : kota kinabalu,sabah
    Stars : 3382
    Reputation : 4
    Registration date : 2009-01-01

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by sensor_xxx on Mon Aug 17, 2009 8:23 pm

    pa kes tanjung aru beach...we need more advance bro...(belum pekena kn v-max bro)... What a Face

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4496
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by KaRaBaU GiLA on Mon Aug 17, 2009 10:22 pm

    Lalu semua pun menoleh kearah saul.. dalam hati kecil bod ( ini memeng kes mau test vimax nie ).. lalu najib ber setuju dgan pandangan saul "KITA PIGI UPPER STAR DAN BERGERAK KE RAZMATAZ" mau x mau terpaksa la mereka mengikut kata CHAIRMAN...

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5279
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by bod_supersperm on Tue Aug 18, 2009 10:14 am

    dalam perjalanan mereka semua ke UpperrStar dan Raaz...mereka terblok dengan jem yang panjang, rupanya eksiden di depan..3buah kereta berlanggar..menurut saksi..kereta iswara hijau depan mengelak utk melanggar sheman, terpaksa brek mati..jadi berlanggarlah 3 buah kereta yang menakibatkan jem teruk di area Karamunsing..haito bingung, RD pun bingung..najib,Uki,Eric semua panas..Jeriau,Jawi,jerome adalah geng JJJ yang sehidup semati pun tak sabar lagi dengan jem ni..lantas,saul ada satu idea..."mari kita p WaterFront?",kata saul hamidi dengan manja...


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    Boss!!!
    admin
    admin

    Male
    Number of posts : 163
    Age : 34
    Location : Tawau
    Stars : 2992
    Reputation : 3
    Registration date : 2009-03-12

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by Boss!!! on Tue Aug 18, 2009 9:41 pm

    mrk smua pun bersetuju dgn cdgn saul maple. lantas mrk smua menekan butang utk on suis arbsorber hidraulik. island mcm tiada diorg naik utk ke jln sblh. keta2 dr sbrg jln smua emergency break melht aksi keta mrk... smua just lambai n senyum...

    rd7717
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 663
    Age : 31
    Location : Likas-kk-Membakut
    Stars : 3517
    Reputation : 1
    Registration date : 2009-02-17

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by rd7717 on Wed Aug 19, 2009 9:19 am

    ...'oohhh aku terpesona' kata mereka...


    *************************************

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5279
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by bod_supersperm on Wed Aug 19, 2009 12:07 pm

    mereka tidak sedar mereka diperhatikan abang JPJ...jpj tu menahan mereka..najib selaku ketua rasa bertanggungjawab atas kebajikan anak buahnya..dia menyruh haito dan ardie utk menjawab persoalan abang JPJ tu..

    JPJ : encik semua telah melakukan 1 kesalahan jalan raya dan boleh dikenakan saman!!mana lesen??!!
    haito : eh??ya ka??kurang ajar juga ko geng...apa salah kami ni??
    ardie : ya..ya..apa salah kami??encik siapa mau minta lesen kami ni??

    Uki menyampuk

    Uki : ya..jgn ko temberang sini aa..

    JPJ : eh..biadap tul..mcm la kereta kamu ni best sangat

    Najib : pegal ko jo..

    bod : Jib..jan padul!! hantam!!

    eric : saul!!mana vimax ko??mau hentam org ni!!

    saul : tak payah bro..bagi aku settle..

    lantas...najib ajak JPJ tu race.


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    Sponsored content

    waghh Re: sambung cerita aku

    Post by Sponsored content Today at 4:35 pm


      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 4:35 pm