RSMC

WELCOME TO RSMC PLEASE SIGN IN TO EXPLORE MORE INFORMATIONS..HAVE A NICE DAY..
by : admin
RSMC

WWW.REDSUNMOTORCLUB.COM


    aku sebuah kereta

    Share

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24
    20091014

    waghh aku sebuah kereta

    Post by bod_supersperm

    aku adalah sebuah kereta
    namaku Toyota GL
    dulu aku di bawa utk jalan biasa, tapi sekarang..luar biasa sudah..aku di operate berapa kali utnk pemindahan jantung..


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    Post on Wed Oct 14, 2009 6:30 pm by okydaalung

    mo smbung @ pa ni..?mcm gntung tau..

    Post on Thu Oct 15, 2009 10:28 am by bod_supersperm

    ............belum habis..
    aku berasal dari Jepun, namun pada tahun 1982, aku mengembara ke Malaysia..di kedai kereta Toyota aku dipamerkan..mana tempat ni??aku tersadai bersama beberapa kereta lain...hari demi hari..kereta lain sudah dibeli..mmmb..bila la aku dibeli ni??

    Post on Fri Oct 16, 2009 11:45 pm by M!$z D3v!L

    apa ka ini?

    Post on Sat Oct 17, 2009 7:53 pm by nojin

    bod_supersperm wrote:............belum habis..
    aku berasal dari Jepun, namun pada tahun 1982, aku mengembara ke Malaysia..di kedai kereta Toyota aku dipamerkan..mana tempat ni??aku tersadai bersama beberapa kereta lain...hari demi hari..kereta lain sudah dibeli..mmmb..bila la aku dibeli ni??
    ui..siuk ni..ble lepak lama2 di kadai, ok apa..maintenance suma ok, tayar kilat oo..aku lihat geng2 yg lain kuyak rabak suda kna bw racing, tp aku maintain macho..

    Post on Mon Oct 19, 2009 5:39 pm by sensor_xxx

    bro...gua gila ngan rim ko yg baru tu bro...

    Post on Mon Oct 19, 2009 7:44 pm by nojin

    ahh tidak!! kataku..lu minta rim baru sm itu tokeh, kdai sblh ada..buy 1 free sabun 1 kotak..

    Post on Mon Oct 19, 2009 9:42 pm by sensor_xxx

    oh no man...free autosol la...lg best bro.......

    Post on Tue Oct 20, 2009 10:38 am by nojin

    bulih ba kalau kau..

    Post on Tue Oct 20, 2009 1:10 pm by KaRaBaU GiLA

    so berakhir la nasib sya sbagai show car... x orng mau beli... sehingga 20/10/2009...

    Post on Wed Oct 21, 2009 10:50 am by bod_supersperm

    Karaau kasi mati cerita ni..adei....-----------the end-----------

    Post on Wed Oct 21, 2009 11:01 am by Haitor_&_d'kugiran

    sungguh sedey nasib kereta itu..tpaksala saya agkt bikin tukun d pulau sapi..

    Post on Thu Oct 22, 2009 6:26 pm by sensor_xxx

    n part nya d jual kepada org2 memerlukan...huhu

    Post on Fri Oct 23, 2009 10:01 am by rd7717

    tiba2 seseorg menahan pembelian part dan peragaan tukun pulau sapi."biarlahsaya membelinya dengan harga 2 ringgit, ble ka boss????"..kata seorang tompinai juga..

    Post on Fri Oct 23, 2009 4:59 pm by bod_supersperm

    aaahhhh!! tia mau sia! nakalanut doh kurita mu aman...molohing..

    Post on Thu Oct 29, 2009 2:25 am by Haitor_&_d'kugiran

    tia mau sudaaaaa.............gtau bapa sia..

    Post on Thu Oct 29, 2009 12:30 pm by redsun

    apa2an ni dong??lain sudah cerita...

    Post on Thu Oct 29, 2009 2:32 pm by KaRaBaU GiLA

    eh sampai jg orng indon pg sini cuma mau beli sia..

    Post on Thu Oct 29, 2009 7:55 pm by Haitor_&_d'kugiran

    klu mo beli beli tida mau sudah

    Post on Sat Oct 31, 2009 2:33 pm by KaRaBaU GiLA

    mau bh kan ko hensem tahap dewa2..

    Post on Sat Oct 31, 2009 4:33 pm by Haitor_&_d'kugiran

    Punya gay statement..akhirnya gl pun dibeli oleh karabau lalang =)

    Post on Sat Oct 31, 2009 5:30 pm by KaRaBaU GiLA

    tanpa disedari gl tersebut bukan pula di jaga dgan baik ttpi di bikin mangsa bigfoot2 sedunia.. PALL MALL ACTION GEAR.. maka keta 2 pun hancur x ada rupa.. hanya yang tinggal kenangan semata2 biarpun hanya sarita... -THE END- Locked

    Post on Mon Nov 02, 2009 12:53 am by Haitor_&_d'kugiran

    u think so? hehehe jgn pandang rendah keupayaan engineering masa kini..it'll b back!!

    Post on Mon Nov 02, 2009 8:19 am by KaRaBaU GiLA

    apa lg bh nie engenering nie.. klu negara barat ya la apa pun dorang bikin.. klu d msia lagi2 sabah pantat turbo pun " aiyah ini manyak susah pikin worr "..... so conclusion dia the end...

    Post on Mon Nov 02, 2009 10:50 am by Haitor_&_d'kugiran

    nda juga..aku nda terima berakhirnya riwayat dia di bawah nafsu serakah monster2 truck tersebut =p biar aku tamatkan thread ni..gl tersebut berjaya direbuilt dgn sukses sekali tetapi waktu itu uda ujung tahun 2009 masuk 2010 kn paksa pg puspakom lalu diiktiraf tidak selamat atas dasar umur lebih 15 tahun lalu dibuang ke junkyard, diremukkan, dicairkan dan dijadikan besi recycle utk model toyota terbaru FT-86 -THE END- yeah!!!

    Post on Mon Nov 02, 2009 11:40 am by KaRaBaU GiLA

    mana ada...suka btl hepi ending... mana blh rebuild...

    Post on Mon Nov 02, 2009 11:50 am by Haitor_&_d'kugiran

    punya degil ko ni trima jak la ba ih...

    Post on Mon Nov 02, 2009 3:53 pm by rd7717

    pasal keta pun kamurang gaduh...

    Post on Mon Nov 02, 2009 4:20 pm by Haitor_&_d'kugiran

    karabau lalang tu degil betul mo di hambat juga baru masuk kandang =p

    Post on Tue Nov 03, 2009 10:50 am by sensor_xxx

    hahaha.........ntah pa2 ntah la kamurang ni.......

    Post Today at 11:50 am by Sponsored content


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 11:50 am