RSMC

WELCOME TO RSMC PLEASE SIGN IN TO EXPLORE MORE INFORMATIONS..HAVE A NICE DAY..
by : admin
RSMC

WWW.REDSUNMOTORCLUB.COM


    cerita 1st luv

    Share

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5279
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24
    20091203

    waghh cerita 1st luv

    Post by bod_supersperm

    mari kongsi cerita 1st luv kamu sini...


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    Post on Thu Dec 03, 2009 11:34 am by bod_supersperm

    aku 1st....tak menarik sangatla....aku bercinta time selepas form5..habis SPM....b4 that aku concentrat dengan study..
    cewek 1st aku...time tu baru mau naik form1..alahai...lucu juga...bayangankan 6 tahun lebih muda dari aku..hehe...kami bercinta jarak jauh..aku di JB,dia di KK..ahaks...nanti sambung.......

    Post on Thu Dec 03, 2009 12:50 pm by KaRaBaU GiLA

    ko memang bh biawak...

    Post on Tue Dec 08, 2009 10:33 am by rd7717

    karabau gila lagi lah..

    Post on Tue Dec 08, 2009 11:07 am by bod_supersperm

    karabau 1st luv dia 8 org sekali gus kali...cerita la...

    Post on Tue Dec 08, 2009 3:55 pm by Haitor_&_d'kugiran

    kalau sapi di dairy farm mesilou tu sekor jak jantan 1000 ekor lain betina samuanya..gila punya sapi

    Post on Tue Dec 08, 2009 3:58 pm by bod_supersperm

    ko ada temuramah tu sapi?

    Post on Tue Dec 08, 2009 4:35 pm by Haitor_&_d'kugiran

    nda aku temuramah tuan sapi haha mgkn dia pg interviu sapi2 dia

    Post on Tue Dec 08, 2009 6:03 pm by KaRaBaU GiLA

    nang bahaya la sapi 2.. tp karabau x la.. sbb kna curi sja slalu nie..

    Post on Wed Dec 09, 2009 11:55 am by bod_supersperm

    bah..share cerita kamuorg

    Post on Wed Dec 09, 2009 3:54 pm by Haitor_&_d'kugiran

    malu la i..dedicate thread ni utk kisah cinta ko la bod haha sambung cepat

    Post on Fri Dec 11, 2009 9:56 am by KaRaBaU GiLA

    eee jgn nanti ada orng lain terasa hahahaha.. shhhh.. diam2 bod..

    Post on Fri Dec 11, 2009 2:34 pm by bod_supersperm

    pastu sekali jak kami berjumpa...terus aku balik JB...break....

    Post on Fri Dec 11, 2009 10:05 pm by KaRaBaU GiLA

    x ada kiu2 ka?

    Post on Mon Dec 14, 2009 11:33 am by bod_supersperm

    KaRaBaU GiLA wrote:x ada kiu2 ka?
    mana da..alim budak tuh

    Post on Tue Dec 15, 2009 12:43 pm by KaRaBaU GiLA

    pasal 2 la ko dump 2.. pasal ika buli kiu2 noyo..

    Post on Tue Dec 15, 2009 3:25 pm by bod_supersperm

    di kuching ada ka ric?

    Post on Tue Dec 15, 2009 7:26 pm by KaRaBaU GiLA

    ko ka bod uish3... jgn cakap la... di sana 2 bukan 1st love sia dan ko dan semua warga julai 2004.. mgkin yang ketiga kebawah.. paham ka?

    Post on Wed Dec 16, 2009 11:53 am by bod_supersperm

    faham tuan..hehe

    Post on Wed Dec 16, 2009 12:03 pm by KaRaBaU GiLA

    bagus2..

    Post on Wed Dec 23, 2009 2:43 pm by M!$z D3v!L

    bod...gantung la cte ko ni.....huhuhu

    Post on Wed Dec 23, 2009 3:24 pm by bod_supersperm

    time posa, baru dapat jumpa, dekat raya dah...aku dan kengkawan p beraya tempat rumah dia...tapi time tu aku dah dapat rasa kelainan dia..aku tanya, napa?adakah ada org lain dah?dia ckp tiada..aku iyakan saja...maklumlah percaya.........
    bila aku balik JB, berapa minggu lepas tu, cousin aku bagitau yang gf aku ni mau break dengan aku tapi tak sampai hati mau bgitau aku...hehehe...aku call lah tanya hal sebenar...pakai public beb!!bayangankan! tapi pkai curi line......rupanya dia dah diangkat oleh seorang balak...dari abang angkat hingga terangkat betul dah tu...uhuhkkk....sambung nanti g

    Post on Wed Dec 23, 2009 3:30 pm by KaRaBaU GiLA

    penjenayah pla ko ni bod.. pastu2..

    Post on Wed Dec 23, 2009 4:19 pm by bod_supersperm

    petang suatu hai, aku balik rumah menaiki motor, slow jak ni, sebab depan perumahan dah..dekat dah rumah...tetiba ada dua chicks ni..dia impa/blok motor aku..aku break mati la..terkejut..heran..apani?aku tau la lawa cun dan seksi..hehehe..rupanya2 dia saja minta perhatian aku..huhuhu...aku fikir,mesti ada kejadian berlaku ni...direct aku curi line dan call gf aku..rupanya dia dah on dah dengan balak tu...masa tu time muda remaja dan 1st luv..punya main frust..sampai motorsikal aku aku lekat sticker team CLASH..hahaha..dan mula la era rempitan maut ala lipas kudung....malam jadi siang,siang mcm malam...

    Post on Thu Dec 24, 2009 9:11 am by KaRaBaU GiLA

    uih sandi ko nie... sdh penjenayah mcm hantu lg..( malam jadi siang,siang mcm malam... ) lagi2...

    Post on Thu Dec 24, 2009 11:12 am by bod_supersperm

    aku terima saja perempuan yang mau kawan dan aku...aku kasi main..hahahahaha...

    Post on Thu Dec 24, 2009 12:04 pm by KaRaBaU GiLA

    kiu2 la..

    Post on Mon Dec 28, 2009 1:41 pm by Haitor_&_d'kugiran

    waa bod kerana perempuan pulak ko terjebak ke kancah 2stroke ni huhu

    Post on Mon Dec 28, 2009 4:15 pm by KaRaBaU GiLA

    begitu la c bod.. ko aito share la sarita first lurve ko@ sinta gobuk..

    Post on Mon Dec 28, 2009 4:25 pm by bod_supersperm

    haito...bah..cerita ko lagi

    Post Today at 4:38 pm by Sponsored content


      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 4:38 pm