RSMC

WELCOME TO RSMC PLEASE SIGN IN TO EXPLORE MORE INFORMATIONS..HAVE A NICE DAY..
by : admin
RSMC

WWW.REDSUNMOTORCLUB.COM


    DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Share

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by bod_supersperm on Thu Feb 25, 2010 1:13 am

    Maklumat Syarikat











    NOMBOR PENDAFTARAN SYARIKAT : 415550-T
    NOMBOR LESEN JUALAN LANGSUNG : AJL No.931124
    PENGASAS / PENGARAH : Dato' Stapa Hj. Omar
    Pengerusi Eksekutif & Perunding Korporat/Latihan

    : Dato' Azlina Hj.Che Abdullah
    Pengasas II/ Pengarah Kewangan & Operasi
    JURURUNDING : D'Eagle Motivation Centre (Syarikat Perunding)
    Stapa Haji Omar - President & Ketua Perunding

    : Gogain Technology Sdn. Bhd.
    Perunding software

    : Gigatronics (M) Sdn. Bhd. (Syarikat Perunding IT)
    Azlina Che Abdullah - Perunding & Pengarah Kewangan
    JURUAUDIT : Ismail Adam & Co. (AF No.:1367)
    TARIKH OPERASI : 19hb SEPTEMBER 1998
    IBU PEJABAT : No. 32 & 34, Wisma DCL, Jalan Wangsa Setia 4,
    Wangsa Melawati, 53300 Kuala Lumpur, MALAYSIA

    Tel : 03-4149 8149 / 4149 8185 / 4149 8285
    Faks : 03-4149 8124

    MODAL BERBAYAR : RM1,000,000.00 (Ringgit Malaysia Satu Juta Sahaja).
    SETIAUSAHA : CA Business Solution (1277027-V)
    BANK : Bank Islam Malaysia Berhad
    (A/C No: 109010001102)

    : Bumiputra Commerce Bank Berhad
    (A/C No: 14410007563058)

    : Maybank Berhad
    (A/C No: 512204119081)
    PEGUAM : Abdul Halim Azmi & Co.
    PERNIAGAAN : Sistem Pemasaran Berperingkat (MLM Tulen/ Konvensional)
    KILANG : De Classic Manufacturing (M) Sdn. Bhd. (523951-V)
    Bertanggung-jawab memgeluarkan sebahagian dari produk yang dipasarkan
    oleh Syarikat DCL dan syarikat kumpulan serta syarikat pemasaran luar.
    OBJEKTIF : Membina ekonomi ummah berdikari.

    : Membina kesihatan & kecantikan secara semulajadi

    : Menyediakan peluang perniagaan yang lebih baik & lebih adil serta lebih mudah untuk lebih sukses.

    : Memperjuang & mengangkat martabat industri MLM yang tulen dan beretika.
    VISI : Membina pasaran global.

    : Membina rakan niaga/ usahawan supaya memcapai kemerdekaan kewangan.

    : Menjadi
    pengeluar dan pengedar produk alternatif yang memberikan sumbangan yang
    bersar terhadap masalah kesihatan dan kecantikan sejagat tanpa memberi
    risiko atau tanpa kesan sampingan terhadap pengguna dan dengan harga
    yang berpatutan.
    MISI : Menyediakan wadah perjuangan untuk merealisasikan impian pengedar.

    : Mewujudkan pelan pemasaran yang unik, midah dan menguntungkan.

    : Menghasilkan produk alternatif berkualiti berbeza daripada pesaing-pesaing.

    : Komitment
    pemasaran yang tinggi (efektif servis) terhadap pengedar-pengedar dan
    memberi latihan yang sistematik bagi mencapai objektif syarikat.

    : Membina pengedar-pengedar yang mempunyai daya kepimpinan yang tinggi dan mampu bersaing di pasaran global.
    MATLAMAT : Menjadi "Gergasi" dalam industri MLM global.
    FALSAFAH : "Membina kejayaan di atas kejayaan orang lain"
    MOTTO : "Satu Wadah Perjuangan, Lebih Adil Lebih Sukses"
    SYARIKAT KUMPULAN : D'Eagle Motivation
    Syarikat Perunding (Korporat, Latihan & Motivasi)

    : DCL (De Classic Life (M) Sdn. Bhd.) - MLM

    : DCL (PT De Classic Life Indonesia)

    : DCL (De Classic Life Worldwide Indonesia)
    Pengurusan Korporat & Import/ Eksport

    : DCL (De Classic Life Worldwide Thailand) - MLM

    : D'Navechee Beauty (M) Sdn. Bhd.
    Trading/ Kecantikan/ Kesihatan

    : D'Navechee Global - Trading am

    : Butik D'Navechee (M) Sdn. Bhd
    Textile, produk kecantikan, kesihatan & aksesori

    : DAS Publishing Sdn. Bhd. - Penerbitan

    : De Classic Manufacturing Sdn. Bhd.
    R&D dan Pengilang produk, penjagaan diri & kesihatan

    : Gigatronics (M) Sdn. Bhd.
    Produk IT, elektronik & perunding IT

    : DAS Property & Development

    : DAS Travel & Tour Sdn. Bhd.


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    f41z_5603
    Great Supporter
    Great Supporter

    Male
    Number of posts : 34
    Age : 41
    Location : Papar,Sabah
    Stars : 2522
    Reputation : 2
    Registration date : 2010-02-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by f41z_5603 on Thu Feb 25, 2010 1:23 am

    Aku ada juga kenal sorg member dr DCL nie (cwgn Papar).Dia promote la jd ahli.Mcmana mau mulakn bisnes.Selalu juga send msg jika ada apa2 ttg DCL tp mcm tak konfiden pla aku.Bkn tak konfiden dgn DCL nie tp diri aku sendiri.Boleh ka aku jd usahawan DCL nie?Tolong la bg kata2 perangsang ckit huhu..

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by bod_supersperm on Thu Feb 25, 2010 1:25 am

    DCL adalah satu syarikat MLM yang berteraskan amal bakti, sedekah serta menjaga kebajikan sejagat... selain menjaga kesihatan anda, 0.25% daripada harga produk yang anda gunakan untuk beli akan diberikan kepada rumah anak yatim dan rumah kebajikan. Inilah Tabung Jihad
    Selain itu ada Tabung Rakan Niaga ( TKR) di mana jika ada kematian diantara ahli DCL, maka waris ahli akan mendapat sumbangan ehsan daripada seluruh ahli DCL dengan pendermaan rm3 dari bonus yang didapati setiap bulan.
    Inilah antara prinsip asas perjuangan DCL yang mulia..semoga dengan mangkin ini kita semua dapat melakukan amal, selain mendapat kesihatan dan pendapatan lebih.

    http://www.dcl.com.my/Utama.html

    Produk asas 5P adalah yang paling utama sekali diamalkan..

    untuk mendapatkan barangan atau order produk kesihatan atau pertanyaan, sila hubungi 0168165326


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by bod_supersperm on Thu Feb 25, 2010 1:31 am

    f41z_5603 wrote:Aku ada juga kenal sorg member dr DCL nie (cwgn Papar).Dia promote la jd ahli.Mcmana mau mulakn bisnes.Selalu juga send msg jika ada apa2 ttg DCL tp mcm tak konfiden pla aku.Bkn tak konfiden dgn DCL nie tp diri aku sendiri.Boleh ka aku jd usahawan DCL nie?Tolong la bg kata2 perangsang ckit huhu..
    ko boleh kontek aku bro...untuk DCL senang saja iaitu A B C D
    A : ahli, iaitu ko mesti jadi ahli
    B : Beli produk dan GUNAkan produk tu..bila ko dapat hasilnya, ko akan yakin, pastu
    C : Cerita dengan orang tentang apa manafaat yang ko dapat ketika mengguna tadi
    D : Duplikasi orang yang berjaya dalam DCL, ko jgn bersyukur dengan keadaan skrg, sebab ko tengok org bawak kancil dan ko bandingkan dengan ko yang bawa myvi...mesti ko puas hati...cuba ko bandingkan ko yangbawa myvi dengan orang berjaya di luar sana yang memandu NinjaKing?..

    bro minat, kurang yakin, atau musykil, kita boleh bincang2 pasal ni..ko ada no kontek?


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by bod_supersperm on Thu Feb 25, 2010 1:36 am

    bro..untuk ko yakin diri sendiri, ko mesti dapat menguasai diri, dapat mencungkil kelebihan yang ko ada... ko sebenarnya ada potensi, tapi ko yang pendamkan bro...manusia akan keluar potensi mereka jika ada desakan dan masalah..kalau kita goyang kaki saja, mana ada potensi bro..begini la bro...ko jadi ahli dulu, ahli adalah RM55 SEUMUR HIDUP BRO! pas ko jadi ahli, ko ikut meeting DCL, mcmna mau bina keyakinan..ingat bro..DCL bukan untuk cari duit semata..DCL untuk kita bersma untuk membantu orang susah, beramal...lepas ko selalu ikut meeting/perjumpaan, kami akan sokong ko bro...ko kontek aku la..


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by bod_supersperm on Thu Feb 25, 2010 1:38 am

    kalo ko tau sejarah aku dengan DCL...kesian bro...hehe..nti kita TT la jumpa


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    f41z_5603
    Great Supporter
    Great Supporter

    Male
    Number of posts : 34
    Age : 41
    Location : Papar,Sabah
    Stars : 2522
    Reputation : 2
    Registration date : 2010-02-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by f41z_5603 on Thu Feb 25, 2010 1:46 am

    Thanxs bro..Terharu aku bila ko cakap g2 huhu..
    Mmg ku tau suda tu coz member nie ceta abis2an tp itu la betul ckp ko tu.Aku tidak mau berpeluk tubuh dan goyang kaki
    tp terpegun lihat kejayaan org lain.
    Ok,nie contact no.ku 013-8800451

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by bod_supersperm on Thu Feb 25, 2010 2:40 am

    ok...ko boleh datang esok, terbuka untuk semua..


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    f41z_5603
    Great Supporter
    Great Supporter

    Male
    Number of posts : 34
    Age : 41
    Location : Papar,Sabah
    Stars : 2522
    Reputation : 2
    Registration date : 2010-02-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by f41z_5603 on Thu Feb 25, 2010 2:58 am

    bod_supersperm wrote:ok...ko boleh datang esok, terbuka untuk semua..
    Boleh ba kalo ko hehe..Ba,jumpa kita dsana..

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by bod_supersperm on Sun Feb 28, 2010 1:29 am

    so, mcmna?dah join?apa komen bro??


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    M!$z D3v!L
    Great Supporter
    Great Supporter

    Female
    Number of posts : 216
    Age : 28
    Location : kay kay
    Stars : 2842
    Reputation : 1
    Registration date : 2009-10-07

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by M!$z D3v!L on Wed Mar 03, 2010 12:18 am

    wah..ni bru la btul2 ko promot DCL...blh berjaya ko ni bro..huhuh

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by bod_supersperm on Wed Mar 03, 2010 3:24 pm

    MLM lain juga ok, kita tidak akan menjatuhkan sistem perniagaan orang/syarikat lain, prinsip dan etika DCL, jgn sama sekali memburukkan syarikat/barang org lain.sebab masing2 ada kelebihan dan kekurangan.
    apa juga MLM, mesti ada produk dan barang, dan barang ini adalah aset yang diperjuangkan utk kita dapat manafaat dari barang itu.
    MLM yang tanpa barang atau produk adalah sesuatu yang bahaya dan harus kita berhati dalamnya. Ada juga MLM yang berteraskan Invesment iaitu pelaburan yang kita hanya mengaut keuntungan darinya... Ada juga MLM yang mengkambinghitamkan produk untuk mengaburi mata ahli, contoh : syarikat yang menjalankan MLM invest, jual barang yang sekadar boneka, asalkan ada...yang mempunyai kemaslahatan/kekaburan/dan ke was-wasan tentang punca dan halal-haramnya..
    Kebanyakkan MLM sekarang adalah berteraskan jualan langsung produk yang berkualiti, tetapi harga yanng melampau batas pemikiran dan tidak logik akal. Mereka akan mengaut keuntungan dengan harga lebihan ini yang jauh lebih tinggi dari harga kos pengeluaran/penghasilan.
    Ada juga MLM yang amat mementingkan sistem point dan pangkat/kedudukan dalamnya, pangkat2 seperti Manager, RUby, Diamond, Gold,Silver adalah yang disediakan untuk para ahli yang aktif. Ini sebagai satu anugerah kepada ahli yang berusaha dalam memajukan diri dalam kehidupan dan syarikat MLM itu, DCL adalah salah satu contoh yang memberi anugerah kerana usaha murni seseorang mengguna dan menjual produk kesihatan mewah ini. Anda tidak sepatutnya percaya jika anda dipelawa untuk terus berada di atas(shortcut) kerana hal seperti ini bukan sahaja tidak jujur, malah tidak mendapat keberkatan dalam kejayaan anda. Usaha dan kejayaan yang murni adalah apabila kita berusaha dengan titik peluh, mencari, sabar, menolong orang yang susah, dan akhirnya kita dapat mengecapinya..kita berpuas hati dengan pencapaian kita yang murni, biar lambat, asal berkat, daripada cepat tapi L*k*n*t...
    entah apa yang dah aku tulis melalut ni, sebelum mengikut sebarang syarikat MLM, pesan aku sebagai kawan, cubalah selidiki sedikit sebanyak profile syarikat, kekukuhan aset syarikat, adakah syarikat sudah lama bertahan?, produk 'killer' dan marketing plan..cuba tengok role model orang2 berjaya dalam syarikat itu, tengok ciri peribadi mereka, attitude mereka setelah mengecapi kejayaan.. kalau boleh pastikan kita sebagai rakyat Malaysia mengutamakan syarikat peribumi,syarikat tempatan yang memperjuangkan barang local. periksa keutamaan keuntungan syarikat, ke mana perginya?apa yang diperjuangkan?sebagai orang muslim (jika muslim) apakah syarikat menyediakan ruangan untuk kita melakukan amal dan kebajikan?bersedekah?berbakti pada kedua orang tua?adakah syarikat itu menyertai kempen derma, kempen sumbangan jihad?
    Tak Kenal Maka Tak Cinta...
    ~~~~~bod~~~~~


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    M!$z D3v!L
    Great Supporter
    Great Supporter

    Female
    Number of posts : 216
    Age : 28
    Location : kay kay
    Stars : 2842
    Reputation : 1
    Registration date : 2009-10-07

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by M!$z D3v!L on Wed Mar 03, 2010 6:12 pm

    klu UPTREND????

    f41z_5603
    Great Supporter
    Great Supporter

    Male
    Number of posts : 34
    Age : 41
    Location : Papar,Sabah
    Stars : 2522
    Reputation : 2
    Registration date : 2010-02-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by f41z_5603 on Wed Mar 03, 2010 7:56 pm

    bod_supersperm wrote:so, mcmna?dah join?apa komen bro??
    Aku ka?Hehe..Insya Allah dlm masa terdekat nie bro.Skrng nie cbuk tul aku dgn urusan family huhu..
    Ko juga cakap palan2 hehe...
    Timba ilmu dulu bro..

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by bod_supersperm on Thu Mar 04, 2010 8:42 am

    apa mksud uptrend?maksud ko bagus ka,stabil ka..


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    M!$z D3v!L
    Great Supporter
    Great Supporter

    Female
    Number of posts : 216
    Age : 28
    Location : kay kay
    Stars : 2842
    Reputation : 1
    Registration date : 2009-10-07

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by M!$z D3v!L on Thu Mar 04, 2010 5:55 pm

    lbih kurg gtu la..huhuhu

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by bod_supersperm on Fri Mar 05, 2010 7:37 am

    no komen pasal yang lain, masing2 ada kepercayaan dan kesungguhan dalam sesuatu syarikat, kita tak bleh mengaibkan syarikat lain demi memuji dan mengagungkan syrikat yang kita ikuti, yang penting kita tahu, kita fhm, kita sedar kebaikan sesebuah syarikat itu kepada kita, apa matlamat, dan prinsip syarikat, apa faedah yang kita dapat, apa sumbangan kita kepada masyarakat melalui syarikat itu..


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by bod_supersperm on Fri Mar 05, 2010 7:41 am

    kesemua orang samada dari syarikat lain, org biasa yang bukan ahli, orang ahli lain contoh dari EL**N, H**O,Cos**Am**,US**,4** dijemput untuk menghadiri Meeting DCL kerana di sini bebas dan tidak terhad, semua boleh join, kalau mau menimba ilmu niaga, ilmu kesihatan, di mana sahaja, DCL tidak lokek ilmu, pakai dan ikut pelan marketing DCL utk biznes yang lain pun takpa..huhu..


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4498
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by KaRaBaU GiLA on Sun Mar 07, 2010 4:57 pm

    gud luck bro.. usaha halal tangga kejayaan..

    sensor_xxx
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 686
    Age : 32
    Location : kota kinabalu,sabah
    Stars : 3384
    Reputation : 4
    Registration date : 2009-01-01

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by sensor_xxx on Mon Mar 08, 2010 7:03 pm

    maju dcl...hehehe

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4498
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by KaRaBaU GiLA on Mon Mar 08, 2010 7:37 pm

    maju kedai kain saul.. hahahahaha

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by bod_supersperm on Tue Mar 09, 2010 8:20 am

    bah...tq


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    Haitor_&_d'kugiran
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 756
    Age : 31
    Location : Kay-kay..mengkabut
    Stars : 3555
    Reputation : 4
    Registration date : 2009-04-25

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by Haitor_&_d'kugiran on Mon Mar 15, 2010 3:45 am

    ganbate bebeh..sesiapa ingin membeli produk2 kesihatan tersebut jemput singgah d premis 1A-42 Central Shopping Plaza Kepayan Ridge wohoo!!


    *************************************
    [i:ceff]4 wheels move ur body
    2 wheels move ur soul
    Goin' sideways is a whole different stories..[/i:ceff]
    [img:ceff]http://img15.imageshack.us/img15/5472/chromev.jpg[/img:ceff]
    windows live messenger : garisan_langit@live.com
    emel/yahoo messenger : angelus_viii@yahoo.com
    site : http://d3s-ditrace.ning.com/profile/Boy_GL

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by bod_supersperm on Tue Apr 06, 2010 12:24 pm

    bah..update DCL, sapa mau jadi ahli?cuma rm55 seumur hidup!


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4498
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by KaRaBaU GiLA on Tue Apr 20, 2010 1:19 pm

    amcm bisness ok kah?

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by bod_supersperm on Tue Apr 20, 2010 4:44 pm

    ok bah kawan...hehe..jadi stokis sudah..
    apa2 mau barang..call jak..hehe


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    KaRaBaU GiLA
    extremer 4x4
    extremer 4x4

    Male
    Number of posts : 1643
    Age : 34
    Location : kikih
    Stars : 4498
    Reputation : 9
    Registration date : 2009-05-02

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by KaRaBaU GiLA on Tue Apr 20, 2010 5:08 pm

    dcl x produce barang yang lbh hebat dari vmax ka..

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by bod_supersperm on Tue Apr 20, 2010 5:10 pm

    ada VNG...


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by bod_supersperm on Tue Apr 20, 2010 5:11 pm

    VNG400 nama dia


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    bod_supersperm
    Drifter RSMC
    Drifter RSMC

    Male
    Number of posts : 2717
    Age : 35
    Location : Lintas/Luyang
    Stars : 5281
    Reputation : 16
    Registration date : 2008-10-24

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by bod_supersperm on Tue Apr 20, 2010 5:12 pm

    Testimoni VNG400
    Testimoni 1

    [size=12]lieysa
    15.22:
    ok..kak anim cte ar...
    anim 15.22:ehem...ehem...
    zura0310
    15.23:
    hahahah aku nak lariiiiiii
    anim 15.23:nk
    test sore..huk huk huk
    mazmid81 15.23:lisa... ayat
    power la tu kat asben.. kasi upah kat die.. belikan die vng satu ...
    mesti die suke tak gitu anim..
    mazmid81 15.23:lisa...
    ayat power la tu kat asben.. kasi upah kat die.. belikan die vng satu
    ... mesti die suke tak gitu anim..
    mazmid81 15.23:lisa...
    ayat power la tu kat asben.. kasi upah kat die.. belikan die vng satu
    ... mesti die suke tak gitu anim..
    zura0310 15.23:wakakakakak
    anim
    15.23:
    betul...betul..btul...
    lieysa 15.23:ok...im
    ok...im waiting 4 u....
    mazmid81 15.23:ha.. hamik
    kau... sampai 3x kuar nyer... uwerkk...Razz
    zura0310 15.23:weiii
    ayat lisaaaa
    mazmid81 15.23:hehehe... cpt nim..
    zura.. blah...
    anim 15.24:cam nie..pada suatu mlm,
    masa tue lepas ambek VNG kt umah kmj
    lieysa 15.24:cpt
    ar kak anim...
    lieysa 15.24:ok...
    anim
    15.24:
    nk cite la nie
    lieysa 15.24:jeng...jeng...jeng....
    mazmid81
    15.24:
    sshhhhhhyyyyyy.... yg lain diam.. anim nak citer...
    bismillah....
    lieysa 15.24:aminnnnnn
    zura0310
    15.24:
    aku dah tutup telinga dah la maz
    anim 15.24:pd
    jam 9.50 mlm husben akak ambek VNG...
    mazmid81 15.24:yang
    ko amin knp lisa..anim br nak mula tu.. ish kamu nie..
    anim
    15.24:
    wah i timing lagi u
    mazmid81 15.25:teruskan...
    zura0310
    15.25:
    lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    lieysa
    15.25:
    hahahahah
    lieysa 15.25:then...
    mazmid81
    15.25:
    zassssssssssss
    lieysa 15.25:truskn2...jgn
    malu...
    anim 15.25:my husben minum ngan RGC tau..nk
    tambah power laa
    lieysa 15.25:ok...
    zura0310
    15.26:
    astafirullah ...aku nak solat jap
    anim 15.26:pastue
    1/2 jam akk duk la dekat2 ngan die then..jeng jeng jeng
    anim
    15.26:
    adik die pn say laa haiiiii....salam hormat kt akk
    lieysa
    15.26:
    hahahahah....
    lieysa 15.26:pas 2
    lieysa
    15.27:
    owhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    lieysa 15.27:die
    da bgn....
    anim 15.27:pas 2 ...jam 12.00...tgh mlm
    anim
    15.27:
    i't time..
    anim 15.27:haa
    kau...power ..dasat sungguh..
    lieysa 15.27:owhhhh...naik
    bulan
    lieysa 15.27:ye meh.....
    anim
    15.28:
    bermula kuasa kuda2
    lieysa 15.28:wakakakakakakakakakkakakakakakakakak
    anim
    15.28:
    nie bkn nk cerita ajer..tau..nie betul2
    anim
    15.28:
    slalu 1 round jer dh x larat..nie pas ambek VNG
    anim
    15.29:
    boleh masuk second round..
    lieysa 15.29:peh...wa
    tabek la samalu...
    anim 15.29:non
    stop...wakakakakak
    lieysa 15.29:eh...bpe2 bpe2 vng
    2...
    lieysa 15.29:nk bli2
    lieysa 15.29:ee...mengenyam
    gak aku nih....
    anim 15.29:akk pn mkn bidadari jgk
    nk tambah kuasa kuda
    mazmid81 15.29:gi bisik2 ngan
    anim kat bilik..
    lieysa 15.29:bkn ni utk abe (ceh
    pjuk dr sndri)
    anim 15.30:jom YM


    put3damia_03@yahoo.com


    This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it

    [/size]



    Testimoni
    2

    [size=12]ecah 14.02: yuuuhuuuu...salam
    kzura salam kmaz
    zura0310 14.03: hai ecahhhh
    zura0310 14.03:
    salam2
    zura0310 14.03: masuk2 masuk2
    ecah 14.03: heee ecah pun nk
    gak luahkn perasaan nih
    ecah 14.04: start jer mkn vng tu,jd harimau
    trus
    mazmid81 14.05: hehehe hi ecah.. ubt ape ecah makan tu...?
    mazmid81
    14.05: ooo vng..
    mazmid81 14.05: ha nak berkongsi testimoni lah ni
    yer ha cepat lah tak sabau nak bc nie.. best nie..
    zura0310 14.07:
    harimau?????
    ecah 14.07: hari-harimau
    ecah 14.07: kikikkkkk
    ecah
    14.07: mlm2 mengaum atas katil
    ecah 14.08: lebih lm dr biase dan
    sentiase aktif jer gear tuh
    ecah 14.09: aik kak zura leh dgr jer tau
    mazmid81
    14.22: hehehheee... wah bgs nyer... hehehe... kene copy masuk kedai nie
    hehehe...
    mazmid81 14.22: lagi aper lagi ecah....
    [/size]

    [size=12]zura0310
    14.29: hahaha aku dah tutup telinga nih
    ecah 14.34: slps 2jam amik
    vng tu ecah usik2 la asben,& xspai 15mnit dicuitnye ecah(ajak g
    bilik)...kikkkk
    ecah 14.36: errrmmmm pe lg ktorg pun setat la
    drama.....
    ecah 14.37: vng ni mmg bagus tuk pasangan yg nk dptkn ank
    la...sbb ape tau,dlm 1mggu tu hari hari mau
    ecah 14.38: ni kena bli
    bddari lak nih...nnt xbelen lak...
    mazmid81 14.39: ekekekekekeke....
    mcm mn tu... die bg tahan lama lagi ke... berapa round pekene tu...?
    ecah
    14.46: heeee...aah thn lama sgt...spai sume posisi dpt buat...heeeee
    ecah
    14.48: mlm pertama mkn vng tu 2round,ms bgn dr tido pun minta lg...fuh
    sodap tu...pagi2 dah pekena...sejuk lg
    ecah 14.48: embun pagi
    zura0310
    14.50: ko ni ecah
    ecah 14.50: kikkikkkk
    zura0310 14.58: heheheh
    [/size]


    *************************************


    http://www.membakut.info
    http://revsoc.forumotion.com

    Sponsored content

    waghh Re: DE CLASSIC LIFE (DCL) SDN BHD

    Post by Sponsored content Today at 5:33 pm


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 5:33 pm